fbpx
Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.
Event Series Event Series: Improkruháč

Improkruháč | Trénink improvizace pro život

11. září 2024 | 18:30 21:00

Vyzkoušejte první lekci tréninku improvizace zdarma.

Improkruháč série otevřených 2,5 hodinových tréninků improvizace vám pomohou zažít si principy pro nalezení vlastního klidu a sebedůvěry pro komunikaci s okolím. Připravte se na cvičení principů, které vás naučí naslouchat, spolupracovat a užívat si přítomný okamžik s hravostí a radostí z dětství.

Bezpečí a laskavost

  • Není třeba přemýšlet nad tím, co říct.
  • Je úplně v pořádku, že budeme dělat chyby.
  • Základní dovedností v tréninku je laskavost a respekt k sobě i druhým
  • 2,5 hodiny garance slušnosti a vzájemné úcty

Nenechte se odradit svou nezkušeností či obavami – respektujeme úroveň vaší připravenosti a odvahy experimentovat. Společně se pod laskavým vedením budeme postupně odstraňovat nánosy výchovy, vzdělávacího i pracovního systému, které nás možná až příliš zkrotily nebo donutily cítit se jako na bitevním poli.

Pro koho?

  • Pro všechny, co si chtějí trénink improvizace vyzkoušet.
  • Pro ty, co nevědí, jestli můžou chodit pravidelně, a tak prostě dorazí, jen když se jim to bude hodit.
  • Pro pravidelné účastníky za výhodnější cenu na semestr.

Výhody otevřeného tréninku improvizace

Ve skupině budete společně trénovat cvičení a hry s lidmi jako jste vy. Můžete dorazit, kdy budete chtít a společně si užít zábavu a prožívání přítomného okamžiku naplno. Pokud víte, že budete pravidelně chodit a chcete to vzít vážně, můžete využít semestrálního vstupu za výhodnější cenu. Ušetříte tak až 2000 Kč dle vaší docházky.

Proč si vybrat právě Improkruháč?

  1. Objevte svět spontánnosti: Necháme se unášet přítomným okamžikem a vrátit se k hravosti a radosti z dětství.
  2. Získejte sebejistotu v nenadálých situacích: Principy improvizace vám pomohou hledat jistotu i v těch nejnečekanějších momentech života.
  3. Posilujte své sociální dovednosti: Pravidelný trénink vám pomůže rozvíjet laskavost, respekt a spolupráci s ostatními účastníky.
  4. Bezpečné a podporující prostředí: V malé skupině maximálně 10 osob budete mít dostatek prostoru pro osobní růst a zároveň pocit bezpečí a vzájemné úcty.
  5. Flexibilní harmonogram: Tréninky se konají ve vybraných dnech dle kalendáře s rezervacemi, takže si můžete vybrat termín, který vám nejlépe vyhovuje.

Improvizační kurzy vám napomohou v bezpečném prostředí malé skupiny maximálně 10 osob zažít svět tak, jak byste jej chtěli zažívat i v reálném životě. S respektem, s radostí, autenticky a bez souzení.

TRENÉR NA ZMĚNU

Jaroslav Fabián se věnuje divadelní improvizaci řadu let a je spoluzakladatelem a principálem improvizační skupiny Nepřipravení. Společně s přáteli každý týden věnuje improvizačním tréninkům a seberozvoji v této oblasti minimálně 4 hodiny a pravidelně vystupuje s improvizační show, zápasy nebo s long-formami na prknech oblastních divadel. Současně je PCC kouč s tréninkem v oblasti týmového koučování. Více: Zkušenosti a kvalifikace

Rozhovor pro podcast Zážeh nejen o improvizaci

Jak si zajistit místo na tréninku improvizace?

Termíny

Tréninky improvizace se konají v předem vypisovaných termínech a je třeba si jej rezervovat. (Vyhrazujeme si právo termín ve výjimečných a předem komunikovaných případech nedostupnosti lektora zrušit a nahradit v jiném termínu daného semestru). V rámci roku se konají vždy 2 semestry po 8 setkáních, přes léto je pauza na jiný rozvojový program a dovolené.

Ceny a varianty

  • A/ NA KUKAJDU – ZDARMA | První vstup pro nováčky, kteří ještě nikdy nebyli na tréninku Jardy Fabiána zcela zdarma, abyste si mohli ověřit, že vám lektor, prostředí i parta budou vyhovovat. REZERVACE TERMÍNU DLE KAPACITY.
  • B/ JEDNORÁZOVKA – 750 Kč | Jednorázový vstup (2,5 hodiny tréninku, platba na místě kartou či přes ONLINE PRODEJ VSTUPENEK přepněte variantu ceny na eshopu) a nezapomeňte na REZERVACI TERMÍNU
  • C/ PRAVIDELNOST – 4000 Kč | Zvýhodněná zlatá vstupenka na všechny tréninky v rámci semestru (8 setkání, celkem 20 hodin tréninku, platba předem na fakturu a vyřešeno) ONLINE PRODEJ

Whatsapp skupina

Po první návštěvě tréninku budete přizváni do Whatsapp skupiny, kde běží skupinová konverzace pravidelných účastníků, sdílíme cvičení a fotky a připomínání potřeby si termín rezervovat. 🙂 Každý termín je limitován počtem 10 účastníků. = REZERVUJTE SI VČAS A DOPŘEDU místo na tréninku.

Místo konání

Trenérna se nachází v prostoru na změnu Vím, co chci s možností parkování automobilu ve dvoře objektu. MHD dopravní spojení: Stanice metra B Černý Most odjezdy autobusů z nástupiště č. 15 směr Horní Počernice, a to všechny autobusy jedoucí přes stanici Na Kovárně (cca 100 m zpět k Praze a doprava) nebo stanice Třebešovská (přes park cca 250 m a přejít ulici Náchodská). Fanoušci vlakové dopravy mohou využít častého spoje do Nádraží Horní Počernice s přestupem na autobus nebo krásnou procházkou 1 km k trenérně Vím, co chci. Mapa níže a navigace jistě poslouží všem.

Plkovská 132/13
Praha 9, Česká republika 19300 Česká republika
+ Google Mapa
773123467
View Místo konání Website